GigaNet

Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo
Slim, stabiel, snel en klaar voor de toekomst

Wat is GigaNet?

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo. Slim, stabiel, snel. En klaar voor de toekomst. Sta altijd in verbinding met collega’s, familie, entertainment, apparaten en nieuwe technologieën. Altijd en overal. Blijf in contact met collega’s via videogesprekken, deel bestanden met uw zakenpartner terwijl u onderweg bent, en eindig de dag met uw favoriete serie in bed.

Wat betekent GigaNet voor mijn bedrijf?

Een betrouwbaar en snel netwerk is essentieel voor elke ondernemer. Wat biedt GigaNet nu al?

GigaNet
Snel en stabiel internet

Uploaden, downloaden, mailen, streamen. Moeiteloos en snel op hetzelfde moment. Internetten kan nu al supersnel tot wel 1000 Mbit/s. En dit wordt alleen maar sneller.

Internet of things
Internet of Things

Giganet is de schakel tussen miljoenen slimme apparaten; Internet of Things. Denk aan oplossingen om winkelvoorraden bij te houden of energie te besparen.

Internet of things
Overal en altijd verbonden

Werk eenvoudig en snel in de cloud, waar u ook bent. Op kantoor, in de trein, of thuis op de bank. En houd contact met collega's via het grootste 4G-netwerk van de wereld.

Heeft u een particulier abonnement?
Ontdek wat GigaNet voor u betekent.

Netwerk van de toekomst

 Met GigaNet bereiden we ons voor op 5G. Oftewel: hogere snelheden en meer netwerkcapaciteit voor streamen, live gaming, downloaden, live muziek en virtual reality.

 GigaNet zorgt ervoor dat de mogelijkheden van IoT optimaal benut worden. Voor bijvoorbeeld parkeersensoren om een parkeerplek te vinden, smart farming of opereren op afstand.

  Met GigaNet bouwen we in samenwerking met ziekenhuizen een geïntegreerd netwerk, zodat het logistieke proces efficiënter en beter wordt.

GigaNet
GigaNet

Snelheden tot 1 Gbit/s

We blijven onze internetsnelheden verhogen. In Utrecht, Nieuwegein, De MeernVleuten, Hilversum, Den Haag en Delft bieden we al downloadsnelheden tot 1 gigabit per seconde. De rest van het land volgt snel.

Beste internetprovider én uitstekend netwerk

We verbeteren ons netwerk continu. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Ziggo is voor het negende jaar op rij door Tweakers uitgeroepen tot ‘Beste internetprovider van Nederland’. En wist u dat ons Vodafone-netwerk voor het tweede jaar op rij bekroond is met een 9.6 door de onafhankelijke netwerkexpert P3? Daarmee is ons netwerk één van de beste van Europa.

GigaNet
GigaNet

Samen data delen

Haal alles uit het GigaNet met Red Pro Team van
Vodafone. Eén grote databundel om te delen met uw
collega’s. Zo zit u nooit meer zonder MB's.

GigaNet

Combineer Ziggo met Vodafone

Samen kunnen we meer voor u betekenen. Op het gebied van vast én mobiel internet. Maar ook met extra voordelen. Zo krijgt u non-stop gratis extra’s als u Ziggo en Vodafone combineert.

Veelgestelde vragen

Bij 5G gaat het om een nieuwe generatie van het mobiele netwerk. Het mobiele netwerk van Vodafone is onderdeel van ons GigaNet en ter voorbereiding op 5G investeren wij doorlopend in ons netwerk. Het is nog niet duidelijk wanneer we 5G in Nederland kunnen toepassen. Later dit jaar vertellen we je hier meer over.

Sinds het samengaan van Vodafone en Ziggo, hebben wij veel geïnvesteerd in ons netwerk. En veel van onze klanten maken gebruik van beide diensten. Het gebruik van deze netwerken loopt dus steeds meer in elkaar over. We hebben - zonder dat veel klanten en medewerkers dat beseffen – al een GigaNet. Dit vaste en mobiele netwerk vernieuwen we doorlopend. Zo bieden wij al landelijke snelheden tot 600 Mbit/s. En dat wordt nog sneller. 

GigaNet is de overkoepelende naam voor het vaste en mobiele netwerk van Vodafone en Ziggo. Als klant heb je hier al toegang tot. GigaNet heeft geen impact op de producten, diensten en tarieven van je abonnement.