GigaNet

Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo
Slim, stabiel, snel en klaar voor de toekomst

Wat is GigaNet?

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo. Slim, stabiel, snel. Maak nu al gebruik van 5G op ons GigaNet. Sta altijd in verbinding met collega’s, familie, entertainment, apparaten en nieuwe technologieën. Altijd en overal. Blijf in contact met collega’s via videogesprekken, deel bestanden met uw zakenpartner terwijl u onderweg bent, en eindig de dag met uw favoriete serie in bed.

Wat betekent GigaNet voor mijn bedrijf?

Een betrouwbaar en snel netwerk is essentieel voor elke ondernemer. Wat biedt GigaNet nu al?

Klaar voor de toekomst met Giganet | Vodafone Zakelijk
Snel en stabiel internet

Uploaden, downloaden, mailen, streamen. Moeiteloos en snel op hetzelfde moment. Internetten kan nu al supersnel tot wel 1000 Mbit/s. En dit wordt alleen maar sneller.

Internet of things
Internet of Things

Giganet is de schakel tussen miljoenen slimme apparaten; Internet of Things. Denk aan oplossingen om winkelvoorraden bij te houden of energie te besparen.

Internet of things
Overal en altijd verbonden

Werk eenvoudig en snel in de cloud, waar u ook bent. Op kantoor, in de trein, of thuis op de bank. En houd contact met collega's via het grootste 4G-netwerk van de wereld.

Heeft u een particulier abonnement?
Ontdek wat GigaNet voor u betekent.

Netwerk van de toekomst

 Met Giganet bieden we 5G aan in heel Nederland.* Ervaar met 5G hogere snelheden en meer netwerkcapaciteit voor streamen, live gaming, downloaden, live muziek en virtual reality.

 GigaNet zorgt ervoor dat de mogelijkheden van IoT optimaal benut worden. Voor bijvoorbeeld parkeersensoren om een parkeerplek te vinden, smart farming of opereren op afstand.

  Met GigaNet bouwen we in samenwerking met ziekenhuizen een geïntegreerd netwerk, zodat het logistieke proces efficiënter en beter wordt.

GigaNet
Klaar voor de toekomst met Giganet | Vodafone Zakelijk

Snelheden tot 1 Gbit/s

We blijven onze internetsnelheden verhogen. In Utrecht, Nieuwegein, De MeernVleuten, Hilversum, Den Haag en Delft bieden we al downloadsnelheden tot 1 gigabit per seconde. De rest van het land volgt snel.

Krachtig en steeds krachtiger

Het netwerk van Vodafone behoort al jaren tot de top van mobiele netwerken in Europa. Zo is ons netwerk uitgeroepen tot ‘Zeer goed netwerk’ in de onafhankelijke Umlaut test. Ons netwerk is bovendien 100% klimaatneutraal. Ziggo is voor het 10e jaar op rij verkozen tot beste internetprovider bij Tweakers. Deze kwaliteit houden we hoog en dagelijks streven we ernaar om ons netwerk nog verder te verbeteren. 

Klaar voor de toekomst met Giganet | Vodafone Zakelijk
Klaar voor de toekomst met Giganet | Vodafone Zakelijk

Samen data delen

Haal alles uit het GigaNet met Red Pro Team van
Vodafone. Eén grote databundel om te delen met uw
collega’s. Zo zit u nooit meer zonder MB's.

Klaar voor de toekomst met Giganet | Vodafone Zakelijk

Bundel de krachten van Vodafone en Ziggo

Samen kunnen we meer voor u betekenen. Op het gebied van vast én mobiel internet. Maar ook met extra voordelen. Zo krijgt u volop extra voordelen als u Vodafone combineert met Ziggo. Elke maand weer. Helemaal gratis. 

Veelgestelde vragen

Met 5G op ons krachtige GigaNet wordt een nieuwe wereld aan mogelijkheden geopend. 5G is sneller, heeft meer capaciteit en een lagere reactietijd. Ons 5G-netwerk is nu al door ruim 80% van de Nederlanders in hun woonplaats te gebruiken. Het 5G-toestel maakt automatisch verbinding met 5G en, als dat toch even niet lukt, is er altijd ons krachtige 4G-netwerk. 5G zit standaard in alle Red Pro abonnementen. 

Benieuwd naar het 5G-bereik in uw woonplaats? Bekijk de dekkingskaart.

Sinds het samengaan van Vodafone en Ziggo, hebben wij veel geïnvesteerd in ons netwerk. En veel van onze klanten maken gebruik van beide diensten. Het gebruik van deze netwerken loopt dus steeds meer in elkaar over. We hebben - zonder dat veel klanten en medewerkers dat beseffen – al een GigaNet. Dit vaste en mobiele netwerk vernieuwen we doorlopend. Zo bieden wij al landelijke snelheden tot 1 Gbit/s. En dat wordt nog sneller. 

GigaNet is de overkoepelende naam voor het vaste en mobiele netwerk van Vodafone en Ziggo. Als klant heb je hier al toegang tot. GigaNet heeft geen impact op de producten, diensten en tarieven van je abonnement.

Zo verbindt u met 5G

Wilt u de snelheid van het 5G-netwerk ervaren? Daar zijn drie dingen voor nodig: 

5G netwerk

5G-netwerk

Ons 5G-netwerk is nu al in heel Nederland beschikbaar. Is er 5G-signaal in uw buurt? Dan verbindt uw 5G-toestel automatisch.

5g-lines
5G abonnement

5G-abonnement

Al onze Red Pro abonnementen hebben standaard 5G. Ook als u al klant bent.

5g-lines
5G telefoon

5G-telefoon

Niet iedere telefoon is geschikt voor 5G. Uw 5G-telefoon bestelt u bij Vodafone Business, zoals de Samsung Galaxy S20 en de OPPO Find X2.