Thuis aan het werk?

Zo laat u thuiswerken voor u werken

Even een praatje bij de koffieautomaat of langs uw collega lopen zit er voorlopig niet in. Hoe werkt u vanuit uw werkkamer thuis toch effectief samen? En hoe zorgt u als werkgever voor een veilige thuiswerkplek? We helpen thuiswerkend Nederland graag op weg.

Thuiswerken | Vodafone Business
Voor de thuiswerkers

Het is voor iedereen omschakelen; plotseling zoveel werken vanuit huis. Op deze website verzamelen we zoveel mogelijk praktische tips om productief te werken vanaf uw eigen locatie.

Thuiswerken | Vodafone Business
Voor de werkgevers

Hoe zorgt u dat medewerkers thuis veilig en productief werken? Hoe houdt u hen gemotiveerd? We bieden hier de nodige handvatten om te helpen bij deze plotselinge omschakeling. 

Leer samen, relax samen, werk samen

In deze tijd beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk het is om met elkaar verbonden te zijn en te blijven. Kinderen kunnen niet naar school en veel collega’s niet naar hun werk. En plaatsen om te ontspannen zoals de sportschool, musea en restaurants zijn gesloten.

Als telecommunicatiebedrijf nemen we onze verantwoordelijkheid in deze uitzonderlijke situatie. We passen onze werkzaamgheden aan voor de veiligheid van onze klanten en onszelf. U kunt op ons rekenen en we zorgen ervoor dat iedereen op een veilige manier bereikbaar blijft.

Meer over onze maatregelen >