Niet méér werken, maar slimmer werken

Hoe werkt Van Kampen Industrial Care slimmer?

Voor optimale samenwerking maakt Kampen Industrial Care gebruik van vast/mobiel-integratie via One Net en Vodafone Flex. De fysieke telefooncentrale heeft plaatsgemaakt voor een virtuele centrale in de cloud. Gevolg: de telefooncentrale is altijd up-to-date en telefoontjes op vaste nummers worden feilloos doorgeschakeld naar mobiel en andersom. 


Gerelateerd
Smarter Working

Samenwerken met hulp van slimme technologie: Kampen Industrial Care heeft dat goed voor elkaar en deelt de beste tips.  

24/7 bereikbaar zijn

Het Groningse bedrijf Kampen – werktuigbouwkundig dienstverlener – is strategisch partner voor het bouwen en onderhoud van industriële installaties. In 1947 begonnen als smederij, is het bedrijf uitgegroeid naar ruim 100 medewerkers en heeft een brede waaier van klanten uit de energie-, water- en voedingsbranche.“Bereikbaarheid van ons personeel is cruciaal", zegt directeur grootaandeelhouder Arnold Bakker. "Onze klanten werken 24/7, dus onze mensen moeten ook 24/7 bereikbaar zijn. Tot in de krochten van Nederland en ver daarbuiten."

Slimmer werken werd noodzakelijk

Tijdens de coronacrisis ontdekte Kampen – net als veel andere organisaties – de efficiënte wijze van samenwerken op afstand of thuiswerken. "Wij zitten nog regelmatig met ons managementteam samen op kantoor, maar in verschillende kamers. En zelfs dan voeren we met elkaar gesprekken en delen we informatie via videobellen. We merken dat het veel effectiever en sneller gaat op deze manier.”

Duidelijker communiceren met klanten

De diensten van Vodafone Business helpen Bakker om future ready te zijn en ambities te verwezenlijken: “Om over vijf jaar dé strategische partner voor onze klanten in de industrie te zijn.” Het bedrijf wil daartoe duidelijker communiceren met zijn klanten. “Goede voorbereiding van projecten is van evident belang. Hoe meer informatie ik van de klanten krijg, hoe efficiënter we kunnen werken. Daarin ondersteunen Vodafone Business en RSE Telecom ons.”

"We kennen het verschil tussen vast en mobiel niet meer"

Voor optimale samenwerking maakt Kampen Industrial Care gebruik van vast/mobiel-integratie via One Net en Vodafone Flex . De fysieke telefooncentrale heeft plaatsgemaakt voor een virtuele centrale in de cloud. Gevolg: de telefooncentrale is altijd up-to-date en telefoontjes op vaste nummers worden feilloos doorgeschakeld naar mobiel en andersom. We kennen het verschil tussen vast en mobiel niet meer."

Geplaatst in: Smarter Working

Smarter working

Smarter Working

Veel locaties en weinig overleg, maar toch goed met elkaar communiceren. Dat lukt alleen door alle vormen van samenwerking slim te regelen. In de cloud. Op die manier neemt het inzicht in het bedrijf toe en de administratie af. Ook efficiënt werken en uw bedrijf makkelijker op- en afschalen? Lees hoe u dat doet in dit whitepaper. 

Download de Smarter Working whitepaper

Vul hieronder uw gegevens in en klik op ‘Verzenden’. Hierna wordt de Smarter Working whitepaper automatisch gedownload.

Tony chocolony vodafone calling

6 tips om niet méér, maar slimmer te werken

Download de whitepaper

Uit onderzoek blijkt dat de output van werknemers na een werkweek van 50 uur al sterk daalt en na 55 uur zelfs niets extra’s meer oplevert. U werkt effectiever door te concentreren op wat er echt toe doet. De technologie biedt diverse tools die daarbij helpen. Aangevuld met de zes tips en het handige invul-canvas uit dit whitepaper werkt uw organisatie, net als Kampen, steeds slimmer in plaats van harder.

Benieuwd?


Medewerkers hebben devices die verbonden zijn met het Vodafone 4G-netwerk. Kampen gebruikt Vodafone One Net, zodat medewerkers optimaal kunnen communiceren met elkaar en klanten. En daardoor snel en efficient samenwerken. 

meer over Vodafone One Net >

Dankzij de flexibiliteit van SD-WAN en een handig online platform, regelt u met Vodafone Flex de digitalisering van uw organisatie gemakkelijk zelf. Zo schaalt u uw bedrijf binnen no-time op en af, en werkt uw bedrijf steeds slimmer.

meer over Vodafone Flex >

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?