Wie vernieuwing kan omarmen, kan uitblinken als pionier

Technologie van Vodafone Business

Neem contact op met het Vodafone team

Onze specialisten staan voor u klaar.

Bouwen aan een flexibel en toekomstbestendig bedrijf? Bij Vodafone Business hebben we een groot aanbod oplossingen om daarbij te helpen. We helpen uw organisatie om te vernieuwen en IT voor u te laten werken. Helemaal op maat.

Data-infrastructuur en netwerken

Data transporteren? Bij Vodafone Business doen we dat onder andere via glas, koper, coax, straalverbindingen en mobiele technieken. Dankzij het brede aanbod kunt u per bedrijfslocatie rekenen op de meest efficiënte dataverbinding, van traditioneel IP-VPN 2.0 tot SD-WAN.

Vaste en mobiele telefonie

Bij Vodafone brengen we vast en mobiel bellen bij elkaar. Dat doen we met losstaande en geïntegreerde producten of als dienst uit de Cloud. Met deze mogelijkheden worden bedrijven steeds flexibeler en beter bereikbaar. 

Digitale werkplek

Met de applicaties via de Cloud van Vodafone Business hebben u en uw medewerkers overal veilig toegang tot bestanden en applicaties. Werken en samenwerken kan dan overal, onafhankelijk van platform, locatie of apparaat.

Innoveren met Vodafone Business

Internationaal zaken doen

Goedkoop bellen in het buitenland met zakenpartners en collega’s.

Ontdek meer

5G: ons mobiele netwerk

5G is ons pijlsnelle mobiele internet. Gebruik het krachtige Giganet nu al.

Meer over 5G

Internet of Things

Verbind uw apparaten met het internet en elkaar voor ultra moderne oplossingen.

Meer over IoT

Beveiliging

Een goed beveiligde digitale werkomgeving is fundamenteel voor de continuïteit van uw organisatie en voor uw medewerkers om veilig te kunnen werken. Voorkom cyberaanvallen, datalekken of andere security-incidenten met endpointbeveiliging, goed beveiligde netwerkverbindingen en/of cloudoplossingen.

Implementatie & beheer

ICT moet werken en blijven werken zoals u dat wilt. Onze consultants helpen met implementatie en beheer van dataverbindingen. Zo zorgen we dat u de touwtjes in handen krijgt over uw techniek en IT-oplossingen.  

Zakelijke televisie

Een zorginstelling, een hotel, een studentenhuis: met de zakelijke televisie-diensten van Vodafone Business hoeven uw gasten of cliënten zich geen moment te vervelen. Vodafone helpt u van aanvraag tot gebruik met uw zakelijke entertainment. 

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Bel mij terug

Een van onze accountmanagers belt u spoedig terug.

Onze zakenpartners

Vind lokale partner

Een Vodafone Business Partner in uw omgeving helpt u graag verder.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.