Veilige toegang tot gegevens

Microsoft Enterprise Mobility Suite

Neem contact op met het Vodafone team

Onze specialisten staan voor u klaar.

Met de Microsoft Enterprise Mobility Suite krijgt u de beste Office-ervaring op mobiel en laptop. Doe meer met Office 365 en stimuleer zo de productiviteit binnen uw bedrijf.
studenten icon

Veilig

Dankzij encryptie, wachtwoord vereisten en toegangsprofielen blijven gegevens veilig en zorgt u voor naadloze toegang tot bedrijfsbronnen.

studenten icon

Flexibel

Onderdeel van de Microsoft Enterprise Mobility + Security suite. U krijgt veel mogelijkheden om toestellen te beheren en configureren.

 

studenten icon

Productief

Maak apps, e-mail en content beschikbaar op de toestellen van uw medewerkers en bied uw mensen daarmee de beste productiviteitservaring.    

Doe meer met Office 365

E-mail en andere bedrijfsgegevens op mobiele apparaten beveiligen (zonder werkers te belemmeren) is momenteel een van de grootste uitdagingen voor IT. Intune is geïntegreerd met Microsoft Office, het ijkpunt voor productiviteitsoplossingen, maar ook met ander bedrijfsapplicaties. Microsoft Intune, als onderdeel van EMS, is vrijwel de enige oplossing die beheerde mobiele productiviteit met Microsoft Office levert op verschillende apparaten. Zo voorkomt u - bijvoorbeeld met beperkingen voor kopiëren, knippen en plakken in de Office apps - eenvoudig dat uw gegevens de beheerde omgeving verlaten.

Gegevensbeveiliging

De informatiebeveiligingsmogelijkheden in EMS dragen bij aan het beveiligen van zeer vertrouwelijke documenten op bestandsniveau. Medewerkers kunnen zo goed als elk bestand versleutelen, een gedetailleerde toestemming bepalen en het gebruik van de bestanden volgen. Zo verzekert u zich ervan dat alleen de juiste mensen binnen en buiten uw organisatie toegang krijgen tot e-mailbijlagen en documenten, waar de bestanden ook zijn.

Voordelen

Vodafone biedt EMS/Intune-licenties of maakt gebruik van uw bestaande afspraken met Microsoft
 Installatie, configuratie en volledig operationeel beheer
 iOS, Android, Mac en Windows 10
 Combineer met Autopilot, DEP, Knox of Zero Touch
 De beste Office-ervaring op mobiel en laptop
 Rust medewerkers uit met beveiligde en naadloze toegang tot bedrijfsmail en documenten
 Houd privé en zakelijke gegevens gescheiden

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Bel mij terug

Een van onze accountmanagers belt u spoedig terug.

Onze zakenpartners

Vind lokale partner

Een Vodafone Business Partner in uw omgeving helpt u graag verder.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.