Altijd mobiel communiceren

SignaalPlus

Neem contact op met het Vodafone team

Onze specialisten staan voor u klaar.

Met SignaalPlus vormen alle mobiele telefoons van uw medewerkers samen een intern antennenetwerk. Zodra iemand het pand binnenkomt, maakt hij onderdeel uit van de gezamenlijke telefooncentrale. Het inpandige bereik wordt beter en kritieke processen blijven functioneren. Wat er ook gebeurt.
studenten icon

Zekerheid

Zelfs als alle externe verbindingen wegvallen, blijft u intern mobiel bereikbaar.

studenten icon

Gemak

Slechts één toestel nodig voor alle benodige bedrijfsapplicaties.

studenten icon

Productiviteit

U heeft altijd goede, inpandige dekking en capaciteit – los van de mast in de buurt.

Onbezorgd mobiel werken

Met SignaalPlus is uw mobiele telefonie volledig geïntegreerd in het veilige netwerk van Vodafone. Met uw eigen mobiele netwerkcapaciteit – onafhankelijk van het buitennetwerk – werken uw werknemers onbezorgd mobiel.  Vodafone begrijpt hoe belangrijk goed bereik is om geen omzet te verliezen en heeft jarenlange ervaring met de netwerktechnologieën die nodig zijn voor optimale mobiele communicatie.

Tony chocolony vodafone calling

IT & het mobiele netwerk van Vodafone

Meer SignaalPlus voordelen

Kantoorgebouwen worden steeds energiezuiniger. Een goede ontwikkeling, maar bepaalde constructies en moderne bouw- en isolatiematerialen dempen het mobiele signaal. Hierdoor is er mogelijk niet overal in het pand optimaal bereik en vallen gesprekken soms gedeeltelijk of zelfs helemaal weg. Met SignaalPlus Enterprise Connect blijft uw bedrijf altijd bereikbaar. En er zijn meer voordelen:

✓ Snelle implementatie met weinig impact op locatie
✓ Vaste maandelijkse kosten
✓ Geen grote investeringen nodig
✓ Goed te combineren zakelijke vaste diensten en hosted telefonie-oplossingen zoals One Net Enterprise & Skype for Business

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?