Je tegoed opwaarderen

Even bijtanken? Dat kan meteen online. Of je laat elke maand een vast bedrag aan tegoed bijschrijven. Dan heb je er geen omkijken meer naar.

Eenvoudig opwaarderen met een iDEAL betaallink per sms naar je eigen telefoon.

Extra prepaid tegoed nodig?

Dat kan. Zo heb je snel weer wat tegoed in je broekzak of handtas. En ben je weer online en bereikbaar.

Online opwaarderen

Waardeer nu online op via je pc, tablet of mobiele telefoon en je kunt meteen verder bellen, sms'en en internetten. Het werkt ook in het buitenland.

Automatisch opwaarderen

Geef eenmalig aan met welk vast bedrag per maand je jouw tegoed wilt opwaarderen. En daarna gaat het elke maand vanzelf. Handig toch?

+ Instellen in My Vodafone

Of kies een andere manier

Je kunt ook via sms, een telefoontje of een opwaardeerbon opwaarderen en tegoed cadeau doen.

Je tegoed opvragen

Wil je weten hoeveel tegoed je nog hebt? Dat check je snel in onze My Vodafone App of in My Vodafone. Daar zie je ook hoelang het nog geldig is. Of sms STATUS naar 4000.

Over de geldigheid

Je tegoed blijft onbeperkt geldig, als je het minimaal 1x in de 6 maanden gebruikt. Na elk betaald belletje of sms'je, elke internetsessie (niet via wifi) en elke opwaardering, is je totale tegoed weer 6 maanden geldig.

• Het tegoed dat al op je nieuwe simkaart staat, is vanaf je eerste gebruik (bellen, sms of internetten) 6 maanden geldig
  • Maandbundels gaan meteen in en zijn 30 dagen geldig

Dan kun je je tegoed 3 maanden niet gebruiken. Je bent de eerste 2 maanden wel nog bereikbaar.

Waardeer je in die 3 maanden op? Dan blijven je nummer en het tegoed gewoon van jou. Als je niet opwaardeert, sluiten we je nummer af en vervalt je tegoed.

Gebruik dus minimaal 1x per 6 maanden je tegoed. Dan weten we dat jouw nummer in de lucht moet blijven.

Andere manieren om op te waarderen

Via sms
Opwaardeerbon
Tegoed cadeau
In het buitenland

Via sms

Je tegoed ophogen met één sms'je. Zo eenvoudig is het.

Via een iDEAL betaallink:

Stuur een sms naar 4000 met:

• het bedrag waarmee je wilt opwaarderen:
    5, 10, 20, 40 of 50
  • de tekst EURO

Bijvoorbeeld: 20 EURO

Je ontvangt dan een bericht terug met daarin een iDEAL betaallink om meteen op te waarderen. Registreren is niet nodig.

Met een sms'je:

Stuur een sms naar 4000 met:

• de tekst OVERAL
  • het bedrag waarmee je wilt opwaarderen
  • de laatste 4 cijfers van je rekening- of creditcardnummer

Bijvoorbeeld: OVERAL 20 1234

Registreer wel even eenmalig je creditcard in My Vodafone.

Met een opwaardeerbon

Koop een opwaardeerbon in de winkel. Op de bon staat een 15-cijferige opwaardeercode.

Activeer de telefoonmodus op je toestel en toets *102*opwaardeercode# in, gevolgd door de beltoets.

Bijvoorbeeld: *102*123123123123123#

Óf bel naar 1200, kies voor 'Opwaarderen via opwaardeerbon' en voer de opwaardeercode in, gevolgd door een #.

Na je opwaardering informeren we je over je nieuwe saldo.

Tegoed cadeau doen

Wil je iemand anders blij maken met wat extra tegoed? Je kunt het tegoed van iemand anders opwaarderen vanaf je eigen bankrekening of creditcard.

Heb je zelf Prepaid?

Dan hoef je alleen maar het mobiele nummer toe te voegen waar je het tegoed naar wilt overmaken. Dit doe je in My Vodafone.

Geen Vodafone Prepaid?

Heb je een abonnement? Of nog geen nummer van Vodafone? Ook dan kun je nog steeds iemand anders een beetje tegoed cadeau doen. Dat kan online of door te bellen naar 06 54 50 05 55.

In het buitenland

Ga je op reis? Waardeer je tegoed dan ook gewoon online op.

Een buitenlandse opwaardeerbon werkt niet. Maar een Nederlandse opwaardeerbon wel. Je krijgt een sms ter bevestiging en het tegoed kun je binnen 1 uur gebruiken.